Rundvlees

De beste kwaliteit begint bij de keuze van de boer

De beste kwaliteit begint bij de keuze van de boer

Wij bieden u rundvlees uit alle windstreken van Nederland. Daarnaast hebben wij rundvlees in ons assortiment waarvan de runderen zijn opgegroeid in Ierland en vaarzen (eerste kalfskoe) uit Europa. Vanuit Argentinië en Uruguay hebben wij onder andere de wereldberoemde vleesrassen Hereford en Aberdeen Angus in ons assortiment.

De zoektocht naar de beste kwaliteit begint bij de keuze van de boer. Wij willen weten waar het vlees vandaan komt. Zo kijken we naar het soort vee, in welke omstandigheden het wordt gehouden en welk rantsoen de runderen krijgen. In ons assortiment wordt onderscheid gemaakt tussen grain-fed en grass-fed. Grass-fed vlees komt van runderen die enkel gras hebben gegeten en soms met krachtvoer worden bijgevoerd. Grain-fed runderen gaan na 14 maanden grazen naar een zogenoemde ‘feedyard’, waar ze minimaal 120 dagen een mengsel van graan en maïs te eten krijgen.

Rundvlees van Van de Veen Food
Rundvlees van Van de Veen Food

Een breed assortiment, specialistische producten en producten op maat

Onder onze rundvlees hebben wij natuurlijk ook exclusief vlees met een intense smaak, ook wel Wagyu. De ongekende reputatie van Wagyu is te danken aan de intramusculair vetmarmering (verdeling tussen vet en spierweefsel) en de textuur van het vlees.

Voor Wagyu uit Japan, Uruguay of Australië moet u bij Van de Veen Food zijn. De slagers verwerken de (rund)producten zowel handmatig op ambachtelijke wijze, als ook met behulp van moderne apparatuur om grootschalig te kunnen produceren. Wij bieden onze klanten een breed assortiment, specialistische producten en producten op maat.

Onze hamburgers zijn hier een goed voorbeeld van. Met regelmaat bieden wij klanten maatwerk door samen een hamburger te ontwikkelen. Zo serveert u ‘The Best Burgers In Town’. Alle hamburgers worden op de dag van levering vers gemaakt, verschillende verpakkingen zijn mogelijk en het gewicht is geheel naar uw keus. Van Amerikaanse stijl tot de lekkerste burgers van Nederlandse bodem. Alles kan bij Van de Veen Food.

Onze meest populaire producten

Rundvlees

Rundernek / Runderpoulet

Diamanthaas

Ossenhaas

Kogelbiefstuk

Carpaccio

Ribeye

Entrecote

Hamburger

Bekijk het gehele assortiment

Ruim 1400 producten, variërend van rund- en lamsvlees tot aan diepvries en non-food producten. Vul uw gegevens in en ontvang het direct in uw mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*